"Značka roku" 2023

 brend 2021. 3

Společnost Nuga Medical byla na základě názoru zákazníku sedm let po sobě vyhlášena značkou roku v kategorii zdravotnických zařízeni pro korejský a čínský trh. Ocenění „Značka roku“ každoročně oceňuje nejoblíbenější značky v Koreji a Číně na základě hlasování.

zn.2023 1

 

V rámci udílení cen Značka roku 2023 se do hlasování prostřednictvím internetu, mobilních platforem a telefonního průzkumu zapojil se rekordní počet zákazníku, bylo odevzdáno 8 milionů hlasů.  Společnost Nuga Medical získala nejvíce hlasů od účastníků z obou zemí ze všech značek zdravotnických zařízeni.

 zn.2023-5

Společnost Nuga Medical vyjadřuje  svou nejhlubší vděčnost zákazníkům za jejich trvalou podporu. Toto ocenění ukazuje, že naši zákazníci oceňují naši politiku, která staví zákazníky na první místo a poskytuje příležitosti vyzkoušet si naše produkty nejprve v příjemném prostředí, než se rozhodnou pro nákup. 

zn.2023-2 

 

Společnost "Nuga Best" vyrábí tepelné, ultrazvukové, nízkofrekvenční zařízení pro domácí použití.

Výrobky Nuga Best na trhu v České Republice víc než 12 let, máji všechny certifikáty potvrzující kvalitu a bezpečí a vhodné pro použití v domácích podmínkách.